Спечели един билет за „Среща с автограф с актьора Станислав Яневски / Виктор Крум“

Какво си е мечтал някога всеки като дете? Да получи писмо от Хогуортс! А, какво си мечтае всеки български фен на поредицата!? Точно така – да се срещне с актьора Станислав Яневски или т.нар. Виктор Крум!

 Спечели лична среща с актьора Виктор Крум с автограф и куп намаления, включително за следващия гост – Джини и дори евентуално – самата метла Светкавица, с три бързи клика тук:

НАТИСНИ ТУК

Среща с автограф с актьора Станислав Яневски / Виктор Крум

01 декември |  Elephant Bookstore, София

Билетът Ви дава право на:

– До 3 автографа (без значение на какво – книга, предмет, снимка);

– 1 снимка с актьора на място в книжарницата;

– 1 участие в томбола за лимитираното оригинално копие на метлата „Светкавицата“ на Виктор Крум от „Хари Порът и Огненият бокал“. 

– Един от 300-те гости ще спечели наградата, изтеглена, подписана и подарена лично от Станислав Яневски на късметлията. 20% отстъпка на всичките продукти на „Хари Потър“ в Elephant Bookstore за притежателите на билетите в деня на събитието.

В продажба: само 300 билета!

Събитието ще се състои от 14 до 20 часа. 

За първи път от премиерата на „Хари Потър и Огненият бокал“ през 2005 година насам, актьорът Станислав Яневски ще раздава автографи в България. Английската книжарница Elephant Bookstore ще посрещне 300 от вас, закупили билетите си за ексклузивното събитието на 1-ви декември 2021 година.

КУПИ БИЛЕТИ ОТ ТУК

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *