Яница и Биляниш взривиха „The MOON“

Макар и да са минали едва броени часове от участието на двете изпълнителки на фирма „Пайнер“, Югозапада все още е в еуфория от клубната изява на Яница и Биляниш.

Домакин на събитието бе The MOON – предпочитаното място в Благоевград, а многобройните почитатели на двете музикални звезди се насладиха на една незабравима вечер.

За доброто настроение на всички се погрижиха и топ DJ-ят на Югозапада – DJ ZAXX (Захари Прокопиев), а за осветлението се грижи осветителят Ивайло Димов.

Първа на сцената излезе Биляниш, която бе в страхотно настроение и успя да вдигне нивото на купона в популярният нощен клуб. За своята визия, Биляниш се бе спряла на ефектната рокля с ресни и на високи ботуши в син цвят, които подчертаваха перфектната ѝ фигура.

Биляниш изпя част от най-големите хитове в попфолка и покани на сцената Яница, с която заедно изпълниха тоталният хит „Топ любовник“.

Посетителите на клуба пяха с пълно гърло тоталният хит на двете изпълнителки, а след това Биляниш се отдаде на кратка почивка, а на сцената остана неповторимата Яница.

Тя бе заложила на ефектен сценичен тоалет, който бе в нейната стилистика – леко екстравагантен и много елегантен.

Веднага щом меломаните чуеха първите тонове на всяка песен на Яница, те крещяха и пяха с пълно гърло хитовете на своята любимка.

След няколко изпълнени песни, Яница повика на сцената Биляниш, която сподели съвсем открито колко много се възхищава на Яница и че тя е нейн почитател.

Биляниш изпя любими ретро и актуални хитове, с които накара всички да се забавляват от сърце и душа. Малко след това, Яница излезе за своята финална част от изявата си, а двете бяха бурно аплодирани от посетителите на The MOON.

Купонът продължава в сряда вечер с един от най-очакваните гости на The MOON, а именно Константин.

Телефон за резервации: 0887 35 35 25

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *