Здравословните дъвки XYLITOL подкрепят Ozone Christmas Bazaar

Измислихте ли вече подаръци за семейството и приятелите? Или още се чудите какви да бъдат? Не оставяйте всичко за последния момент! 

На 05.12 (неделя) Ozone Skybar и Angel Events отново ще обединят сили в Ozone Pop-up Christmas Bazaar: Arts, Crafts, Brunch & Cocktails. Коледният Базар има за цел да събере на едно място, актуалната работа на творци, артисти и вече доказали се модни дизайнери в най-високия бар в цяла София, на 29-ия етаж на знаковия Grand Hotel Millennium Sofia. Ozone Skybar & Lounge ще се преобрази в бутиков магазин за коледни подаръци, от който ще имате възможност да закупите коледни играчки за вашата елха, уникални подаръци, с които да зарадвате Вашите близки, бутикови кутии с лакомства, аксесоари, бижута и дрехи.

Докато търсите подходящия подарък сред разнообразните произведения на български творци и артисти, ще можете да се насладите на любимия Ozone брънч в облаците и изкусителни коледни коктейли. 

Програма:

11:00 – 19:00 – Тематичен Коледен pop-up базар

11:00 – 16:00 – Любимият брънч над града

14:00 – 18:00 –  Коледно с DJ Ray Bon

Във връзка с изискванията, наложени от здравните власти, с оглед Вашата безопасност и тази на нашите служители, считано от 21.10.2021 г. влиза в сила следното изискване:На всички гости на Grand Hotel Millennium Sofia и посетители на Ozone Skybar & Lounge ще бъде поискан:

● сертификат за пълен курс на ваксинация;

● сертификат за преболедуване (валиден 6 месеца);

● отрицателен резултат от PCR тест (валиден 72 часа);

● отрицателен резултат от антигенен тест (валиден 48 часа);

За най-актуалните мерки при посещение на заведенията в Grand Hotel Millennium Sofia, следете сайта на хотела: https://bit.ly/3FSFcUu и профилите ни в социалните мрежи.

Благодарим Ви за разбирането.

За резервации:

📱 088 325 3600

📧 ozone@ghms.bg

📍 89B Vitosha Blvd., Floor 29, Grand Hotel Millennium Sofia

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *