ARAB TRADITION – ароматът след който всички се обръщат

Търсите унисекс аромат, след който всички да се обръщат? Е, в магазинната мрежа на Al Amar има такъв аромат, а именно ARAB TRADITION.

ARAB TRADITION 100ml Spray EDT

ARAB TRADITION 100ml Spray EDT | Отлична цена от Al-amar.bg

ARAB TRADITION 100ml spray EDT

Когато вдишате дълбоко от аромата, пред очите ви ще се появи подканяща гледка, изпълнена с оживени улици, пищно отрупани с различни съкровища от всички краища на света. Сетивата ви са завладяни от вечните мелодии и чувствени любовни стихове. Парфюмът носи традиционните арабски аромати, сред които изпъкват жасмин и шафран. Базовите му нотки са на черен велур и кожа.

Парфюмът се предлага в 100 ml флакон от черно стъкло, с невероятно красива сребриста капачка. Самият флакон е поставен в кутия, красиво украсена с орнаменти, включващи името на компанията и нейното лого.

ВРЪХНИ НОТКИ:   Мащерка, шафран, малини

СРЕДНИ НОТКИ:   Оливан, жасмин

БАЗОВИ НОТКИ:    Естествена кожа – черен велур, дървесен аромат, амбра

 

„Бъди пръв, посрещай предизвикателствата, бъди различен“
Това е мотото, което от далечната 1969 г. до днес олицетворява нестихващите усилия за постигане на успеха на бранда Nabeel.

Парфюми Nabeel

Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.

 

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *