MEDIHILLS с престижна номинация на „Business & Fashion Awards“ 2021

След броени дни, на 29 ноември, бляскавото събитие „Business Fashion & Awards“ 2021 ше се превърне в най-коментираната тема. Паралелно с това, наградите „Знаменитост на годината“ 2021, ще бъдат връчени в същият ден и час.

MEDIHILLS е с номинация в категория „Най-бързо развиваща се компания в медицинския туризъм в България“. Дали статуетката ще отиде при MEDIHILLS, ще разберем на 29 ноември , точно в 19:30 часа, когато е и старта на „Business & Fashion Awards“ 2021.

Хотел Маринела ще бъде домакин на събитието на годината – наградите „Знаменитост на годината” 2021 и ,,Business & Fashion Awards” 2021. Бляскавата церемония ще събере на едно място най-известните и обичани личности на България.

На 29 ноември от 19:30 часа в зала София най-заслужилите ще си тръгнат с призове в различните категории: лекар, PR, гримьор, благотворителност, успехи зад граница, коафьор, стоматолог, дизайнер, козметика, модна марка на годината, ресторант на годината, естетичен център и други.
Водещи на събитието ще бъдат Илия Георгиев – емблематичният глас от телевизионния и радио ефир – и прелестната журналистка и модел Елизабет Методиева. „Знаменитост на годината” 2021 и ,,Business & Fashion Awards” 2021 отново няма да бъдат просто поредното бляскаво светско събитие. Българските знаменитости ще застанат зад една благотворителна кауза. Това е каузата на фондация „Искам бебе“, която дава шанс на семействата с репродуктивни проблеми да се сдобият с така желаното детенце. Номинираните личности са предоставили за събитието предмети, които ще бъдат разиграни на търг в залата в полза на благотворителната кауза. Благодарение на миналогодишното издание ,,Знаменитост на годината” 2020 се роди още едно българско дете на име Виктор.

Знаменитост на годината“ 2021 и ,,Business & Fashion Awards” 2021 се провежда с любезното съдействие на генералните спонсори: банка за стволови клетки ,,Биорегенерация” и ,,MegaGen”.
Медийни партньори на събитието са ,,Code Fashion TV”, ,, Хайлайф” и списание ,,Кенгуру”.

Вход: само с предварително направена резервация на лично съобщение – цъкнете тук

Гости без наличен валиден ,,зелен сертификат” няма да бъдат допускани.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *