За 9-ти път „Тази Коледа чудесата правите Вие“ в подкрепа на ранното детско развитие

Екипите на 25-компании вече участват в кампанията, която продължава до края на декември.

На 1 декември стартира деветото издание на благотворителната кампания на фондация „За Нашите Деца“ Тази Коледа чудесата правите Вие. В нея вече участват служителите на 25 компании, а включването на нови компании е възможно до края на месец декември.

От днес до Коледа, компаниите-участници и техните служители имат възможност да сътворят коледни чудеса като изберат една от 8-те инициативи, публикувани в сайта на кампанията www.yourmiracles.eu. Благотворителен обяд, коледна викторина и кино вечер в офиса са само част от интересните предложения за инициативи, които ще сплотят екипите и ще ги обединят около каузата за ранно детско развитие.

Част от коледната кампания в подкрепа на децата в риск е и специалното благотворително издание на календара на фондацията за 2022 г. Той е посветен на детските мечти, чието сбъдване е възможно, само когато ние възрастните повярваме и сме до тях!

Всеки, който желае да получи календара, може да заяви това онлайн като попълниш формата за заявка: https://forms.gle/cF9tykugHszc24Po9 или на charity@detebg.org

100% от даренията на участниците в коледната кампания ще бъдат инвестирани в програмите на фондация „За Нашите Деца“ за подкрепа на деца с трудности в развитието и деца в риск, които се реализират в Комплексите за ранно детско развитие в София и Пловдив.

Станете част от деветото издание на “Тази Коледа чудесата правите Вие”! Нека заедно дадем възможност за уверено родителство и пълноценно детство на най-уязвимите деца и семейства в България!

Включете се на мейл: charity@detebg.org или на телефони 0887 070 279, 0882 51 55 27.

Снимка: Интернет

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *