„Моето бебе“ – новият хит на Румен Борилов, Toni G-Class и Стефани

Неочакваното трио между Румен Борилов, Toni G-Class и Стефани, направи своята премиера в официалният канал на Румен Борилов в платформата за видеосподеляне преди броени часове.

В интернет пространството вече се върти тийзър към предстоящия проект „Моето бебе“, който идва в колаборация с очарователна Стефани и хитовият Тони G Class. Всъщност, Румен Борилов има съвместни парчета както със Стефани („Боли ме“), така и с Тони G Class („Джакузи“ , в което участие взема и Петър Рангелов). Е, след успехите на „Боли ме“ и „Джакузи“, сега Румен Борилов, Стефани и Тони G Class се обединиха за „Моето бебе“.


Видеоклипът към новото музикално предложение „Моето бебе“ се радва на голям интерес от страна на меломаните и генерира висока гледаемост. Нещо повече, видеото заема завидна позиция в графата „Набиращи популярност“ видеа в категория „Музика“ в YouTube за България.

Коментарите от слушателите на жанра също не закъсняха:

„Браво! Най-успешното трио за тази година!“

„ТОТАЛЕН ХИТ! ИМАХМЕ НУЖДА ОТ ТОВА!“

„Избухнахте подобаващо!“

„Ето това ще гърми на Нова година!“

„Комбинацията между вас е повече от взривоопасна! Поздравления!“

Това са само малка част от коментарите под видеоклипа в YouTube, но над 99% от тях са повече от положителни. По всичко личи, че Румен Борилов, Toni G-Class и Стефани са си свършили работата повече от перфектно, както и всички замесени в проекта.

За стайлингът се е погрижила самата Стефани, а благодарности, певицата отправя към „Veneta Fashion House“ и топ дизайнерът Стоян Радичев. Стефани изглежда повече от перфектно във всичките визии във видеото, което неминуемо ще допринесе за успеха на проекта. Видеоклипът е заснет и с любезното съдействие на IS Auto. Обичаната Стефани благодари специално на Fabrika 126, за невероятния декор, който бе изработен специално за нея.

Музиката, текста и аранжимента са дело на Румен Борилов, а видеоклипът е поверен на Shutterflow.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *