Васил Петров с нов сингъл за Рождество Христово

Дни преди Коледните си концерти с Разградска филхармония с диригент Левон Манукян  и звездата на Арменската опера Хасмик Харутюнян на 21 -ви Декември в Силистра и 22-ри Декември в Разград, Васил Петров пусна нова песен и видео към нея за Рождество Христово.

Песента носи заглавието „ЗИМА“ и е в сътрудничество с младите таланти на XS Artists Music School – Аглея Канева, Валерия Стоянова и Сара Пейчева.

Видеото към песента разкрива снежни Коледни картини из столичните улици и  празничния уют около елхата, а финалът ни напомня, че света е красив и Твореца е жив.

ЗИМА изпълва сетивата с мекотата в гласа на Васил Петров и с усещането за близост и нежност, които са негов музикален почерк. Нежна балада, която се разгръща в суинг и чуваме в тригласие свежите гласове на Аглея, Валерия и Сара. С тази песен Васил Петров не само дава разнообразие с този нестандартен подход, но и прави празника да звучи вечен – неизменно магичен, приютяващ и изпълнен със смисъл. Песен, която носи усещане за любов, с дълбоко чувство на благодарност и нежност, от която бликва радост с раждането на Твореца.

Стиховете са на Ахимендрит Серафим (Алексиев), а музиката и аранжимента към песента са на Васил Петров. На китара е Стойчо Стоянов, а видеото кадрите са дело на Михаил Янакиев. Постпродукцията на аудиото и видеоклипа е направена от Стойчо Стоянов, Михаил Янакиев, XS Artists Music School. Продуцент е Маргарита Тошева, а продукцията се осъществява с подкрепата на Национален Фонд „Култура“ по програма „Музикални инициативи“.

Така със ЗИМА на Васил Петров посрещаме Коледа с любов, нежност и в очакване.

Слушайте новата песен „ЗИМА“ на Васил Петров и вижте видеото към нея в канала му в YouTube:

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *