Отличителната Цветина представя нови проекти

Хитовата изпълнителка представи най-новият си проект, озаглавен „Гранд дама“. В предходният си самостоятелен проект, Цветина подхвана темата за изкуственото у жените, като „захапа“ доста от българките, които се видяха в текста на песента. Този път обаче, изпълнителката завъртя колелото и поздрави естествените и знаещите какво искат жени. Музиката, текста и сценария за клипа на песента “ Гранд дама “ отново са дело на Цветина. А от кадри в социалните мрежи се вижда, че дори участва в монтажа на видеоклипа. Певицата събра на случаен принцип момчета, които включи във видеото на песента. Самата тя винаги е споделяла, че обожава да снима свои фенове във видеата си и ще продължава да го прави в бъдеще.

Проекта “Гранд дама“ за броени дни набра популярност в клубовете, а в личния и профил в инстаграм тя споделя, че дълго подготвя балада за своите фенове, която ще чуем съвсем скоро. Става ясно, че работи и по други нови песни, както и предстоящи нови колаборации с Murda Boyz. Междувременно тя и групата редовно правят общи участия из страната, които протичат супер успешно.

Със стартирането на този проект, звездата обяви ребрандиране на бизнеса си, който носи престижното име “ GRAND PERFUMERY “ . Направи и нова голяма крачка напред, като промотира онлайн сайт за маркови парфюми, козметика и лична грижа, за да е по-удобно на клиентите и да получават своите любими артикули , където и да са в страната.

https://grandperfumery.com/

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *