SHU HADHA – перфектният подарък за всеки

Ако все още търсите перфектният подарък за ваш любим човек, то обезателно посетете уебсайта на www.al-amar.bg и се насладете на качествени аромати, в които ще се влюбите!

Парфюм Shu Hadha

Връхлита ви внезапна почуда и се впускате в търсене на смисъла на живота, отключвайки тайните на зелените води, кафявата земя и синьото небе. Това е любопитство, което разширява кръгозора ви и обогатява душата ви. Ароматът ви очарова със смесица от кардамон и малина, лотос и здравец и дървесните аромати на агарово дърво и пачули.

Парфюмът е поставен 100 ml спрей флакон в елегантен черен цвят, със сребърна капачка, която го завършва. Самият флакон в кутия със същия черен цвят, върху която е поставен флорален мотив в сребърно.

ВРЪХНИ НОТКИ: Лимон, ябълка, малини, кардамон

СРЕДНИ НОТКИ: Здравец, лотос, цветя, турти

БАЗОВИ НОТКИ: Агарово дърво, естествена кожа, пачули, ванилия, циприол

Парфюми Nabeel
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.

„Бъди пръв, посрещай предизвикателствата, бъди различен“
Това е мотото, което от далечната 1969 г. до днес олицетворява нестихващите усилия за постигане на успеха на бранда Nabeel.

История на марката
Asghar Adam Ali (Al Attar) основава марката Nabeel през 1969 г. Старателните грижи, които полага за нея са като на баща към децата му – присъства във всички моменти и трудности към достигане на велики постижения.
Al Attar създава процъфтяващ бизнес чрез постоянство и усърдна работа, спазвайки строги стандарти за качество. Накрая постига мечтата си и създава едно съкровище – качествена парфюмерия, предназначена да както за мъже, така и за жени.
Започвайки от значението на думата „Nabeel“ на арабски „Благороден“, днес можем да заключим, че благодарение на визионерското управление на създателя си и последващите усилия на целия екип на Nabeel, името вече се е превърнало в символ на една процъфтяваща компания.

Продукти с марката Nabeel
Колекциите, които брандът Nabeel предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *