СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОРГАНИЗИРА БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ТЪРЖЕСТВА ПОД МОТОТО „КОЛЕДАТА Е ЗА ВСИЧКИ“ 2021

Под патронажа на зам.- кмета на Столична община Албена Атанасова се проведоха традиционните благотворителни мероприятия под мотото „КОЛЕДАТА E ЗА ВСИЧКИ 2021”.

Всяка година Направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ към Столична община, организира запомнящи се Коледни тържества с много настроение и емоции за семейства с ниски доходи и приемни семейства.

Децата бяха специални гости на празника и получиха дългоочакваните си подаръци от Дядо Коледа – най-обичаният и голям добродетел и направиха специални фотосесии.

Големите празненства и тази година бяха отменени, концертите, театралните спектакли и срещите на децата с любими изпълнители и актьори отново отложени, но екипът на направлението, с помощта на дарители с големи сърца, организации и фирми, застанаха и тази година до техните семейства, за да не са сами в тези трудни времена.

За всяко семейство беше осигурена подкрепа във вид на хранителни продукти и подаръци за децата и семействата.
С новогодишна украса и празнична атмосфера в залата на Център за социална рехабилитация и интеграция „Чудеса“ в ж.к. „Стрелбище“, ул. „Йордан Йовков“ № 13, в рамките на три дни, по график и при строго спазване на епидемиологичните и хигиенни изисквания, Коледните пакети с хранителни продукти и подаръците се предоставят за децата и семействата, за да усещат магията на предстоящите новогодишни празници, и да посрещнат нуждите си с повече спокойствие.
„За мен е голяма чест отново да участвам заедно с екипа ми в организирането и провеждането на ежегодните благотворителни мероприятия под мотото „КОЛЕДАТА E ЗА ВСИЧКИ 2021”, това сподели заместник кмета на София, Албена Атанасова, и пожела крепко здраве и много късмет на всички граждани, през настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Г-жа Атанасова отправи искрени благодарности от името на Столична община на всички приятели и партньори, които подкрепиха инициативата за поредна година, именно:
„Булреал“ АД, Oнлайн магазин „Kidso.bg“, „Нестле България“ АД, Шоколадова фабрика „Милмекс“ ООД, Пен Д’ор, „Чипита България“ АД, „Метро Кеш енд Кери България“, „Лъки 2003“ ООД, „Тирбул“ ЕАД, „Бор Чвор“ ЕООД, „Белла България“ АД, „Промаркет“, „Градус“ АД, „Пазари Изток“ ЕАД, Пазари Север“ ЕАД, Пазари Възраждане“ ЕАД, “Нухелт“ АД, „Бони холдинг“ АД, „Суико“ ЕООД, „Гуд Милс България“ ЕООД, „Кока-кола ХБК България“ АД, „Престиж 96“ АД, „Ам Рест България“ ЕООД, „Сънфудс България“ ЕООД, „Аладин фуудс“ ООД, Домейн Бойар, „Бългериън Уайн Индъстри“ АД, „Победа“ АД, Палмс Меркюр ЕООД, Сладкарници 100 Грама сладки и др.

На събитието присъстваха и Мина Йовчева – директор на дирекция „Социални услуги за деца и възрастни“ към Столична община и Руслан Баждеков-заместник кмет на район Триадица.
Хранителни продуктите ще бъдат предоставени и на потребителите на Кризисен център за бездомни хора на територията на София, в ж.к Захарна фабрика.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *