ЗАМЕСТНИК КМЕТЪТ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА АЛБЕНА АТАНАСОВА ОТНОВО ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОЛЕДЕН БАЛ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“ – 2021

Под патронажа на заместник кмета на Столична община Албена Атанасова в направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ се проведе Коледния благотворителен бал „Мечта за дете“ 2021. Тя получи специален приз от фондацията в знак за благодарност за нейната подкрепа.

Събитието се организира от Фондация „Мечта за Дете“ и подпомага семейства с репродуктивни проблеми. Те бяха специални гости и получиха подкрепата на всички гостите на събитието.

Бляскавото събитие обедини две от инициативите на фондация „Мечта за дете“, а именно: Танц и Песен за дете. Гостите имаха възможност да се насладят на прекрасни изпълнения и вдъхновени от видяното и чутото да наддават в благотворителен търг за танца или изпълнението, които най-силно са докоснали душата им.

Зад каузата застават и известни и популярни личности, артисти, журналисти и певци, които се включиха безвъзмездно в името на най-ценното и свято нещо – новият живот!

Поп изпълнителката Галя Георгиева, едно от лицата на кампанията и изпълнител на химна „Мечта за дете“ и PR на годината 2020 – звездният Атанас Лазаров откриха празничната програма като изпълниха в дует песента „Прекрасна вечер“.
Биляна Тодорова и Кристина Славчева изпълниха първия танц за вечерта, завладяващ Street Dance. Биляна Тодорова, собственик на брандовете “1 Метър Шоколад” и кетъринг компания за здравословно хранене “Благодаря.бг” Управител на Фондация “БлагоДарител”, която дарява топла храна на нуждаещи се хора, кризисни центрове и социални домове. Кристина Славчева е треньор и хореограф на Street Dance Junior Team Dance Academy.

Част от изненадите за вечерта бяха прекрасната Йоанна Драгнева и нейната половинка Мирослав Димитров. Красивата певица и лъчезарният водещ, изпяха песентта „Can’t take my eyes off you“.
Боряна Баташова и Георги Ганев потопиха гостите в магията на тангото. Георги Ганев е преподавател в Dance Academy е печели много пъти титлата Шампион на България и е носител на първи места в редица международни състезания.

Легендата на българската естрада Силвия Кацарова трогна всички приставащи с ангелския си глас като изпя емблематичната песен „Огън от любов“ в дует с Лео Кадели, победителят в кампанията на БНР “Будител на годината”. Мила Василева и Георги Ганев танцуваха за гостите Самба, бразилски танц и музикален жанр, познат по света като символ на Бразилия и на карнавалите там.
Очарователната певица и актриса Цвети Радойчева и Симеон Владов един от любимите български театрални, филмови, телевизионни и озвучаващи актьори. Те изпяха заедно песента „Вземи ми всичко“.
Таня Тончева и Васил Павлов се потопиха във вихъра на Самбата. Таня Тончева е дългогодишна салса танцьорка, която е представяла страната ни на много международни сцени. Спечелила е едно от най-популярните салса състезания в Лондон ,, Salsa Contigo “. Участвала е в танцов филм ,,Dance your way” чужда продукция в Лондон, с главна роля. Васил Павлов е преподавател и вицешампион по латино-американски, носител н престижни награди.

Финалното изпълнение бе на Виктория Асенова, която изпя песента „Big time”. Талантливата Вики е родена през 2009 година, а от 2014 г. изучава пеене в школата на Светлана и Емил Струнджеви. Водещи на Събитието бяха емблематичния глас на БГ радио Атанас Лазаров и очарователната Боряна Баташова.
По традиция събитието бе открито с емблематичната песен „Мечта за дете“, в изпълнение на Галя Георгиева, едно от лицата на кампанията и децата от Детска Вокална Група „Палави ноти“. Песента и по музика и аранжимент на Пейо Пеев и текст на Ивелина Рускова – председател на Фондация „Мечта за дете“.
Събраната сума от вечерта благодарение на всички участници и гости е в размер на 24 130 лева.

Не само на Коледа се случват чудеса и се сбъдват мечти, а винаги когато има хора с добри и големи сърца, със светли и отворени души!
Заедно за повече Деца на България!
Много сбъднати мечти с много съмишленици и приятели!
Това бяха само част от посланията на благородната кауза.

Снимки: Хайлайф

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *