Салко: Всеки има правото да опита да сбъдне мечтите си

Втората му песен „Тегля ти чертата“ бе представена вчера, а феновете набързо се разделиха на отбори “за” и “против” изявите на младата звезда.

“Всеки има правото да се опита да сбъдне мечтите си.” – заяви той пред нашия екип. “Не съм направил на никого лошо и единственото което съм искал е старанието ми да бъде видяно.” – заявява Салко. “Искам да пея и да се развивам в тази насока от малък. Иска ми се хората да бъдат малко по-широкоскроени и да не бързат да лепят етикети и да слагат рамки, защото в крайна сметка това е шоубизнес. Знам, че има такива, които ще ме осъдят, но вярвам, че има и такива, които ще ме подкрепят, защото съм просто един млад човек, който се старае да постигне целите си без да навреди на когото и да било”. – категоричен е младият изпълнител.

Впечатление направи, че мега звездата Галена е покрепила начинанието на певеца. За никого не е тайна, че тя умее да подава ръка на прохождащи изпълнители. Дали обаче ще има общ проект между #МамаУраган и Салко – предстои да разберем.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *