Честит рожден ден, Андреа!

Днес рожден ден празнува една певица, която е промени правилата в попфолка и даде нова посока както на звученето в жанра, така и на качество на видеоклиповете. Тя е Андреа – българката разпознаваема из цял свят.

В репертоара на Андреа присъстват както хитови самостоятелни парчета, така и редица колаборации с български, балкански и световни звезди.

Ако искате да се забавлявате с хитовете на Андреа, можете да посетите клуб The MOON на 26 януари. Повече информация: четете тук

За нейните близо 16 години на сцена, Андреа успя да изгради шеметна музикална кариера. Армията ѝ от верни почитатели я подкрепя във всяко едно нейно начинание и споделят, че като тяхната любимка, друга няма. Певицата е носителка на безброй родни, балкански и световни награди и е пяла на една сцена с едни от най-големите звезди в световен мащаб.

Андреа е от изпълнителката, която прави ненадминато шоу на своите концертни изяви и винаги е впеюатлявала както със сценични костюми, декори и хореография, така и с подбрани хитове от богатият си репертоар, с които просто завладява публиката и ги кара да искат още и още.

Нашият екип пожелава на Андреа да бъде винаги толкова амбициозна и хитова, никога да не спира да вярва в себе си, както и да има много успехи в личен и професионален план. Пожелаваме ѝ също да бъде много обичана, успешна и подкрепяна от важните за нея хора. Нямаме търпение за предстоящите ѝ проекти и ги очакваме с нетърпение.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *