Родителите на Денис Теофиков дадоха официален старт на фондация „Денис Теофиков“

Навършиха се три месеца от трагичният инцидент на обичания от цяла България млад изпълнител Денис Теофиков. Той си отиде без време, но остави трайна следа в българската музика. Остави и пример, който младите да следват. Затова родителите на Денис Теофиков решиха да основат фондация на негово име и в негова чест. Те споделиха това свое желание пред медиите още след смъртта на сина си, а сега фондацията е вече факт. 

Фондация за млади музикални таланти „Денис Теофиков“ има за своя основна цел да подкрепя всички млади хора в България, които искат да се занимават с музика, но нямат финансовата възможност, за да го направят сами. Фондацията ще открива и ще продуцира нови музикални таланти. Ще покровителства млади музиканти, певци и инструменталисти. Ще подпомага тяхното развитие и обучение. Ще финансира както издаването на техните музикални проекти в различните жанрове, така и разпространението на вече готовите продукти. Също така фондация „Денис Теофиков“ ще се грижи за популяризирането на младите изпълнители. Ще организира изяви от всякакво естество и ще предоставя безвъзмездна творческа и финансова помощ за участия в конкурси и концерти не само в страната ни, но и извън пределите ѝ.  

На по-късен етап ще бъдат обявени критериите за кандидатстване. В процес на създаване е и сайтът на фондация „Денис Теофиков“, в който ще се публикува актуална информация. По този начин всички ще бъдат осведомени за случващото се и ще се избегнат спекулациите.

https://www.facebook.com/FoundationDenisTeofikov1
https://www.instagram.com/denisteofikov.foundation/

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *