Българин прави глобален пробив в управлението на крипто активи

Българинът Слави Кючуков обяви бързо стартиране на проект, който ще комбинира криптовалути, DeFi, NFT и банковата индустрия.

Той разработват приложение, което  комбинира множество фрагментирани части от blockchain изживяването. В него ще бъдат поддържани над 1000 криптовалути и ще работи с повече от 30 блокчейна, без да пренебрегва Ethereum, Binance Smart Chain, Polkadot и други нарастващи децентрализирани мрежи.

Приложението ще се казва Slavi DApp и целта е да направи операциите с DeFi безпроблемни като клиентското изживяване чрез интернет браузър.

https://slavicoin.io/ изгражда няколко блокчейн проекта едновременно – цяла екосистема, която вече е станала добре позната не само в MENA и Европа, но и в целия свят. На първо място, Slavi е многоверижен мобилен портфейл и приложение което включва: съхранение на криптовалута в портфейл с над 30 интегрирани блокчейна в него. Освен това приложението предлага управление на портфолио от крипто активи, включително „копаене“ и стакване. Чрез него може да се осъществява търговия със stable coins – монети, обезпечени с реални активи (евро, щатски долари, лири) и издадени съгласно банков лиценз. Както има и възможност за харчене на дигитални монети по целия свят на всяко място, което приема банкови карти.

Приложението е и платформа за децентрализирани финанси, могат да се получават незабавни заеми чрез блокчейн технология. Разполага и с NFT фукнции.

Приложението бе пуснато още през ноември, а токените на Слави Кючуков ще бъдат достъпни скоро на известни борси за криптовалути. Очаква се това да се случи до края на годината.

Източник: Банкер

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *