Вероника и Магда с ексклузивно клубно участие

Вероника и Магда – две от незабравимите имена в поп-фолк музиката, оставили траен отпечатък в сърцата на меломаните, се събират отново заедно.

Притежателките на може би най-успешния дамски дует, останал във времето, като вечен Златен хит – “Не си сама”, атакуват клубната сцена на нощна София. В края на Февруари двете певици ще направят ексклузивно Мега Ретро Парти на сцената на клуб Illuzion.

Интересното е, че Вероника не е приемала участие в столицата повече от 12 години.
Вероника и Магда, които остават приятелки и до днес, разбиват всички спекулации, че приятелството в поп-фолка е невъзможно. Вероника преустанови музикалната си кариера преди години и взе решение да се оттегли сама от сцената, насочвайки се в друга посока. Днес тя развива няколко успешни бизнеса, сред които един от топ ресторантите в Бургас – ресторант VERONIQUE, първата Вафлена къща в България, водещ салон за красота, а за модният й бранд DECALOGUE, който успя да се нареди сред най-успешните модни гиганти у нас през годините, позират едни от най-обичаните лица на българската музика.

Въпреки изключително ангажирания й начин на живот, именно любовта към музиката е причината Вероника да приема подбрани изяви в селектирани заведения само няколко пъти годишно.

Магда, каято преди година също последва своята колежка и се раздели с музикална компания Пайнер след дългогодишно сътрудничество и вече е част от компанията на Оцко, Hit Mix Music изпрати особено успешна за нея музикална година и вече сподели в социалните мрежи, че съвсем скоро предстои нова песен. Златната селекция от хитове в репертоарите на двете изпълнителки е причината те все още да бъдат желан дует за общи изяви. Точно на това горещо събитие ще могат да станат свидетели всички гости на club Illuzion София в понеделник 28 Февруари. Купонът е гарантиран, Вероника и Магда ще взривят сцената с някои от най-големите си хитове, а черешката на тортата естествено ще бъде техният незабравим и вечен дует “Не си сама”.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *