Яна Маринова използва удължения за коса от Магама (ВИДЕО)

Дълги коси, различни цветове, различни стайлинги на косата, как ли издържат звездите на толкова много третиране на собствените си коси?

За никой не е тайна, че в повечето случай използват удължения за коса или перуки!
Така много лесно и само за 10-15 мин може да се промени прическата и да започнат снимките на новите образи на артистите.

Това направи и любимата на всички ни Яна Маринова за заснемането на нов рекламен клип. Тя се довери на най-добрите в бранша в удължаването на коса – салон Магама.

За нея избрахме готова треса от естествен косъм с шнолки, която е в същият цвят като нейния естествен. Дължината, която избрахме е 60 см, за да се получи желаният финален резултат за дълга плитка на рибена кост. Преди поставянето удълженията се разресват внимателно с подходяща четка за естествена коса. Яна използва специалната златна четка на #Kadiffe, която нежно разплита косата без да я наелектризира! Поставена бързо и лесно тресата, Яна бе готова за 20 мин с прическата и се отправи към снимачната площадка.

Видео можете да видите ТУК.

Както тя сама казва използването на удължения за коса и перуки буквално спасява артистите в много от ролите им. Не един и два филма са снимани с подобен реквизит от Яна във филмите “Диви и щастливи”, както и в най-новият й филм “Игра на доверие”!

Удълженията за коса не са просто аксесоар, в много случай това е възможност всяка дама да има мечтаната дълга и обемна коса. Прелестно дълга разкошна, плътна всяка жена иска да има такава коса. Готови на момента за буйни къдрици или елегантни вечерни прически, удълженията за коса ви дават разнообразието от стайлинги в ежедневието или за специален повод.

Специалистите в удълженията за коса от салон Магама ще подберат правилните удължения за вас, а вие може да се наслаждавате на крайния резултат! Божествено красива коса!

Пожелайте любимата си коса! Ние ще я направим реалност!

Обадете се за консултация на 0898777740 или 070090074
Посетете ни на място: София, ул. Дамян Груев 46
Удължения за коса може да разгледате на magama-shop.com

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *