Първото Дамско Модно Бизнес Соаре за 2022 година премина под засилен интерес

Точно седмица след началото на месец март се проведе и първото Дамско Модно Бизнес Соаре за тази година. Ден преди празника на жената, дамите се бяха събрали да отпразнуват фестивала на виното и шоколада в Grand Hotel Millenium, организирано от Николай Стоянов и модна агенция „Монарх“.

Иво Йончев даде старт на събитието точно в 20:00 часа, а богатата празнична програма завладя посетителките на соарето. Сред гостите бяха забелязани видни дами, всяка успешна в своето поприще. Сред специалните гости бяха психологът Пресияна Тодорова, която представи Вербатория – единственият по рода си метод в България, за откриване на таланти и вродени способности. Именно чрез Вербатория, хиляди родители могат да открият скритите заложби в децата си и да ги насърчават към развитието им, както и да се насочат към желаните от тях учебни заведения вбъдеще. Вербатория също така може да бъде използвана за смяна на професия или поднасяне на информация по една идея по-възприемчив начин.

Дългогодишният си опит от България и чужбина сподели и експертът по бизнес коучинг и Human design Лили Маркова. Тя разказа за dream team – методът, с които водещи компании сформират правилният екип, който да работи перфектно и да спестят време, пари и енергия.

Основателят на „HristoS“ – Христо Стойков, също присъства на Дамско Модно Бизнес Соаре. Той даде съвети в използването и комбинацията на аксесоари – чанти, колани, шапки и други. Също така, Христо не скри, че шапките с неговият бранд „HristoS“ стават все по-чест аксесоар на дамите от родният шоубизнес. Разбира се, талантливият дизайнер няма да спира да работи и изненадва представителките от нежният пол, а целта му вече не е само българският пазар, а Европа и Америка където бавно но славно си проправя път.

Основателката и мениджър на Здравословен и щастлив живот Гери Метева, също бе сред почетните гости на събитието. Тя разказа за идеята и целта на нейната компания, която е да дарява щастие, здраве, изобилие и щастлив живот. Именно през БАД, компанията на бизнесдамата има за цел не просто да облекчи симптомите на клиента, а да открие първоизточника за тях. Списание „Мениджър“, телевизия „Блумбърг“ и още редица телевизионни, електронни и печатни издания споделят за проектите на Гери Метева.

И този път Дамско Модно Бизнес Соаре премина под изключително голям интерес, а съдейки по ударното първо събитие за годината, то по всичко личи, че 2022 се очаква да бъде много по-успешна и полезна за дамите.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *