Рон Мос пристига в България специално за церемонията Brand Ambassador Awards

Рон Мос пристига в България специално за церемонията Brand Ambassador Awards

Организаторите от Christian Of Roma са подготвили пищно шоу на 1-и април с водещ Димитър Рачков

Американската кино легенда и приятел на България се завръща отново в столицата, за да вземе специално участие в първата по рода си церемония Brand Ambassador Awards. Инициативата е на г-жа Елена Кристиано, собственик на най-бързо развиващата се компания в индустрията на красотата в България.

Brand ambassador“ е платформа, която създадохме по време на пандемията. Нашата компания инвестира много в професионалните обучения на утвърдени и стартиращи фризьори. Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти и провежда 120 семинара годишно. Срещите на живо бяха ограничени и ние трябваше да намерим начин да подкрепим нашите партньори и клиенти.

Така дадохме възможност на всеки един от нашата екосистема да стане посланик на любимата си марка, представена на българския пазар от Christian of Roma – Alfaparf, L`Anza, OWay и BES. Това вдъхнови нашите колеги и внесе креативност в представянето на тяхната работа, салони, продукти и екипи. Така съхранихме духа на всички ни в тежки времена, в които работата ни беше ограничена от условията на пандемията.

Съвсем естествено, стигнахме и до церемонията по връчването на Brand Ambassador Awards, за да поощрим таланта и страстта на нашите посланици.“ – споделя г-жа Кристиано, дни преди пищното събитие, озаглавено Hollywood Night.

Водещ на церемонията ще бъде Димитър Рачков. Топ звездата Рон Мос ще направи световна премиера на трейлъра на филма, който снима в Италия в момента, и чийто продуцент е. За първи път звездата от „Дързост и красота“ застава зад камерата и като режисьор. Той ще излезе на сцената за специален музикален пърформънс заедно с талантливата българо-италианска певица Мария Елена Инфантино.

Специално послание към гости и участници ще отправи Нейно превъзходителство, посланикът на Италия в България Джузепина Дзара.

На 1-и април в столичната зала EFE ще бъдат връчени 20 награди, от които седем специални дипломи, осем статуетки за brand ambassador и пет награди в категориите – CREATIVE, NEW TALENT, BLOND MASTER, STYLING и TOTAL CHANGE.

В рамките на ексклузивното събитие атрактивен спектакъл ще изнесе най-новия член в семейството на Brand Ambassador Club – Борислав Сапунджиев-Урсула, посланик на американския бранд L`Anza и арт директор на L`Anza България. Той ще изненада зрители и гости със своя креативен прочит на фризьорското изкуство в специално Hair In Motion Fashion Show.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *