Присъедини се в света на красотата! Стани част от света на Avon!

Едва ли има човек в България, който да не е чувал за козметичната компания Avon, да не е ползвал техен продукт или да не е разглеждал тяхна брошура. Дори и в трудните за всички времена по време на пандемията от COVID-19, клиентите на Avon се запознаха по-обстойно с електронната брошура, която се разпращаше чрез приложния за комуникация или имейли.

Avon 101 и 1 усмивки за София

Avon безспорно се доказа като безапелационен лидер на пазара и впечатлява многобройните си почитатели и редовни клиенти с невероятно съотношение цена-качество, което предлага.

Малцина от вас вероятно знаят, че основателят на Avon е Дейвид Макконъл, а самата компания е основана през далечната 1886 година в Ню Йорк, САЩ. Въпреки че компанията е основана в Ню Йорк, централа ѝ се намира в Лондон. Както сами можете да се досетите, хилядите представители на Avon по света са както жени, така и много мъже.

И макар Avon да е основана през 1886 година, в България тя идва през 1999 година – точно 113 години след своето създаване.

В Avon можете да откриете безброй за жени и мъже, сред които различни кремове за лице, кремове за лице, продукти за ходила, душ гелове, течни сапуни, пяна за вана, декоративна козметика, парфюми и тоалетни води, както и много други.

Ако не сте част от света на Avon, то сега е точното време да се присъедините. С Avon, ще се насладиш на качествени продукти, ще откриеш нови приятелства и ще можеш да ползваш любимите си продукти с отстъпки.

Ето какво споделя Иванка, която е част от екипа на Avon Beauty Ambassadors. Харесай страницата във Facebook „Avon 101 и 1 усмивки за София“ и се потопи в света на красотата.

ttps://www.youtube.com/watch?v=AG9Xkf4MndQ

Снимки: Интернет

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *