„Фестивал на яхтите“ е темата на третото Дамско Модно Бизнес Соаре

Третото  Дамско Модно Бизнес Соаре ще събере на едно място едни от най-влиятелните и успешни дами в София на едно място. Датата е 2 май, а домакин ще бъде отново Таня Ян и Woman Inspiration www.Womaninspiration.bg , а локацията ще бъде добре познатият Grand Hotel Millenium.

 

Този път, Дамско-то Модно Бизнес Соаре ще бъде под патронажа „Фестивал на яхтите“ и ще подготви дамите за лятото, почивките и как да съчетаят полезното с приятно. На събитието ще бъдат представени модели на популярни дизайнери, както и ще се говори за всякакви теми от живота. Дамите ще могат да обменят опит и идеи за да бъдат на върха както в личен, така и в професионален план. Участие в Дамско Модно Бизнес Соаре на 2 май ще вземат най  новия  бранд  луксозни  и  делови  дамски  облекла   La Bontè Boutique  www.labonte.bg , шоколадите  Millésime Chocolate е един от малкото производители на шоколад в Белгия кайто работи директно от какаовите зърна.От зърното до Блокчето наричан още Bean-to bar www.mellesime.bg , диамантена  къща  CANCRI www.cancrijewelry.diamonds  и  виртуална  разходка  на палубата  на  яхта Медуза   www.Blackseacat.com, която предлага персонализирани морски приключения на борда на собствената, красивата и луксозна яхта.

Без значение дали искате да организирате еднодневен тиймбилдинг за вашите ключови служители, или романтична вечеря за двама под звездите, или шумно парти, или няколко-дневен круиз по българското черноморие или гръцките острови, ние сме доказали, че можем да задоволим и най-взискателните клиенти.

Фирмата организира също и рекламни мероприятия и кампании, фото-сесии, видео и
филмови продукции и още много други.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *