Oт салон Магама: Терапия с микроколаген, която съживява и най-изтощената коса (СНИМКИ)

Пролетта ни посрещна топло изпъстрена с богати цветове и въпреки леките промени в настроението на времето ние в салон Магама сме готови да предложим най-доброто за вашата разкошна коса. 

Тази пролет ще зарадваме нашите клиентки с една уникална терапия за възстановяване и заздравяване на косъма. Избрахме точно това, защото като експерти в косите знаем те от какво имат нужда.
Русокоски, дългокоски, брюнетки не се тревожете повече за вашата изтощена, дехидратирана и вяла коса в следствие на химическо третиране, често използване на преса или сешоар, изсветляване на косата до степен на абсолютна крехкост и чупещи се краища.

Терапията с микроколаген ще заличи всяка следа и ще направи косата ви отново жива и с невероятна гладкост и блясък.

За терапията подготвяме косата с Дълбокопочистващ шампоан на основата на кератин и арганово масло, който отваря косъма, почиства в дълбочина косата и скалпа и дава възможност за пълно регенериране на косъма.

Резултатите са видими още след първата процедура!
Коса блестяща, жизнена, красива и с ослепителен блясък! А отзивите от нашите клиентки са повече от добри. Лесно разресване на косата, ослепителен цвят и копринена мекота.
Може да видите и сами разликата и моменталното възстановяване.
За да запазите страхотните резултати от терапията е препоръчително да използвате ежедневния шампоан и балсам за коса с кератин при вашата грижа за коса у дома.


Към този безупречен блясък искаме и още!

Блясък всеки ден след всяко измиване. Ние препоръчваме използването на Протеиновият попълващ серум за винаги безупречни резултати. Всяка дама с фина и по-светла коса трябва да го има в ежедневната си грижа за перфектно гладка като коприна коса.

Коя от вас красавици иска да заблести още сега?

Запишете си час за Терапия с микроколаген за възстановяване на вяла и силно увредена коса! Само сега в салон Магама. 0898777740

Цени на терапията:
– Къса и коса със средна дължина (до раменете) и гъстота – 200 лв.

– Коса под раменете до средата на гърба – 250 лв.

– Дълга коса – 300 лв.

Magama.org

Magama-shop.com

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *