„Туристът“ с Джейми Дорнан е в HBO Max

Всички 6 епизода са налични за гледане наведнъж в стрийминг платформата

Драматичният мини сериал „Туристът“ с участието на номинирания за Златен глобус® Джейми Дорнан, вече е наличен за гледане в стрийминг платформата HBO Max у нас с всичките си шест едночасови епизода.

Джейми Дорнан влиза в ролята на британец, който се озовава в парещата австралийска пустош, преследван от огромен камион-цистерна, опитващ се да го изтласка от пътя. Развива се епично преследване и по-късно мъжът се събужда в болницата. Успял е да оцелее, но осъзнава, че е изгубил паметта си и няма представа кой е. Проблясъци и внезапната поява на преследвачи, започват да нареждат пъзела, а по-всичко изглежда, че за да намери отговори на въпросите си безименният човек ще трябва да се върне отново в безмилостната пустош.

 

Освен Джейми Дорнан, в ролите виждаме Даниел Макдоналд, Шалом Брун-Франклин, Деймън Хериман, Алекс Димитриадес, Олафур Дари Олафсон и Камил Елис.

 

Туристът е трилър-мистерия, изпълнена с шокиращи, изненадващи, забавни и брутални обрати. В основата му обаче лежи история за самооткриването под тиктакаща бомба със закъснител. Героят на Дорнан започва да разкрива мистерията зад това кой е бил той преди това, и същевременно започва да се пита дали загубата на паметта, не го прави съвсем различен човек. Ще разкрие ли мъжът тайната на самоличността си, преди да го настигнат онези, които се опитват да го убият?

 

Туристът е продукция на Two Brothers Pictures (компания All3Media) за BBC, в сътрудничество с Highview Productions, All3Media International, South Australian Film Corporation, HBO Max, Stan и ZDF. Сериалът е дело на номинираните за BAFTA® и носители на Еми® и Златен глобус® продуценти и сценаристи Хари и Джак Уилямс („Анджела Блек“, „Изчезнал“, „Лъжец“), които заедно с Кристофър Еърд („Баптист,“ „Лъжец“, „Клика“) са изпълнителни продуценти, заедно с Two Brothers Pictures и Томи Бълфин („Нормални хора“, „Остри козирки“) за BBC. Лиза Скот („Изгоряла от слънцето Коледа“, „Джанет Кинг“) е продуцент, а Крис Суини („Лъжец“, „Назад към живота“) е изпълнителен продуцент и режисьор.

Фотокредит: Ian Routledge/Two Brothers Pictures

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *