„Сватба“ на Бони се превърна в новият химн за купони

Жената глас – Бони, не крие радостта си от това, че актуалното музикално предложение което представи неотдавна, се радва на огромен интерес и се превърна в тотален хит, който се пее на всяка една нейна изява.


„Сватба“ определено е едно от най-купонджийските парчета, които сме чували някога и е песен, която ще остане във времето. Нещо повече, „Сватба“ е сингъл, който за кратко време се превърна в емблема и ще бъде химн на празниците на хиляди хора.

Не просто български, а европейски успех генерира „Сватба“, защото при гостуването на Бони в редица европейски държави, хиляди хора пеят с пълно гърло актуалният хит на изпълнителката.

От своя страна, Бони винаги пее на живо и не лъже своята публика, защото смята това за неуважение. Певицата смята за неуважение към феновете, а и към себе си факта, че е против порочната практика да се купуват гледания в YouTube, както и изкуствено да се задържат видеа в Trending-а на платфотмата за видеосподеляне. Неведнъж Бони е споделяла, че за нея това е излишно, защото ако един изпълнител е достатъчно талантлив и има усет за хитове, няма нужда от подобни неща.

И докато „Сватба“ набира все по-голяма популярност, Бони издава че до броени часове ще зарадва многобрийните си почитатели с нещи любимо. Какво е то обаче, предстои да разберем.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *