ПОДПАЛВАЧКАТА ВЪЗПЛАМЕНЯВА КИНАТА ОТ ФАТАЛНИЯ ПЕТЪК 13

Един от най-емблематичните шедьоври на Стивън Кинг вдига градусите

На фаталния петък, 13 май, градусите рязко се покачват не само навън, но и в киносалоните, защото е време за новата изпепеляваща екранизация на едно от най-емблематичните произведения на Стивън Кинг – Подпалвачката. Комбинирайки елементите на напрегнат трилър и драма, филмът е свеж и модерен поглед към историята на младата Чарли, притежаваща невероятната способност да създава огън с ума си. Чарли е истински супергерой от плът и кръв, но дали заложбите ѝ са дарба или зловещо проклятие?

Ексклузивен клип от Подпалвачката предлага вълнуващ поглед към напрегнатата атмосферата на филма и загатва за дълбочината на взаимоотношенията между Чарли и нейния баща Анди (Зак Ефрон) – взаимоотношения, които са гръбнакът на историята, както в романа на Кинг, така и в настоящата адаптация.

https://www.youtube.com/watch?v=2TAmwbz7gCQ

Ще успее ли Чарли да овладее силата си и да защити себе си и семейството си от тези, които искат да я използват с користна цел?
Използвайки прийомите и изразните средства на жанра, Подпалвачката разглежда темите за цената на потиснатите чувства и страхове, и за турбуленциите на израстването и откъсването от дома. Силната драматична основа, в комбинация с последните технически достижения в седмото изкуство, които ще поставят зрителите право в изгарящия център на емоционалната история, Подпалвачката ще предложи несравнимо киноизживяване на всеки, който се престраши да прекрачи прага на кината.

Осмелявате ли се да я ядосате? Подпалвачката ви предизвиква от днес, фаталния петък, 13 май само в киносалоните.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *