Любимият спорт и любимата марка на българите показаха красотата на художествената гимнастика на пловдивчани

За шеста поредна година СК Тракия (Пловдив) организира международния турнир по художествена гимнастика „Тракия къп“ и приз Мария Петрова. Състезанието се проведе от 3-и до 5-и юни в спортната зала на ПУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив и за пореден път бе подкрепено от REFAN. По този начин стотици пловдивчани усетиха и се насладиха на красотата на този толкова любим на България спорт.

Този път турнирът носеше името „Тракия Къп – Мария Петрова – РЕФАН“. „Любимият спорт и любимата марка на българите на едно място“, коментираха новото име на турнира присъстващи на великолепното тридневно събитие.

В надпреварата участваха стотици гимнастички от чужбина и страната. Надпреварата беше изключително оспорвана, а красавиците, класирани на призови места, получиха освен медали, още и ароматни подаръци от РЕФАН България.

Освен състезатели и клубове с награди от пловдивската компания за парфюмерия и козметика, грамоти и специални плакети бяха отличени и много деятели на художествената гимнастика, донесли през годините на България неизброими поводи за гордост.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *