Фантастични приятели – пътешественическа документална поредица с близнаците Джеймс и Оливър Фелпс в HBO Max от 9 юли

Звездите от франчайза за Хари Потър Джеймс и Оливър Фелпс обикалят шест дестинации, за да се срещнат със своите завладяващи приятели

 

Джеймс и Оливър Фелпс – известни още като палавите близнаци Уизли от Хари Потър са водещите на документалната пътешественическа поредица „Фантастични приятели“, която ще има своята премиера у нас на 9 юли. Шестте епизода ще бъдат достъпни по един в поредни съботи и ще ни пренесат във вълшебните дестинации Санта Лусия, Исландия, Дубай, Полша, Австрия и Ирландия, които ще видим през очите на Джеймс и Оливър и техните домакини.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=jOZs6GOJXjo

 

Продукцията на компанията Dash Pictures „Фантастични приятели“ комбинира приключенски дестинации, предизвикателства и празнуване на приятелството. Продуциран и режисиран от номинирания за Еми режисьор Даниел Шарп (Викингите: Възход и падение; Технически катастрофи; Топ Гиър Америка), всеки епизод показва близнаците Фелпс да пътуват до дестинация, за да се срещнат с един от известните си приятели, които поема ролята на техен екскурзовод. Актьорският състав включва познатите ни от „Хари Потър“ Евана Линч (Луна Лавгуд), Бони Райт (Джини Уизли) и Люк Йънгблъд (Лий Джордан), както и Мейзи Уилямс от „Игра на тронове“, Софи Скелтън от „Чужденец“ и Хейли Джоел Осмънт от „Шестото чувство“. Действието ни разхожда от Исландия до Ирландия, от Санта  Лусия до Дубай, а докато близнаците разширяват хоризонтите си и изследват нови територии, взимат участие  в поредица от предизвикателства.

 

 „Беше страхотно да мога да пътувам отново и да създадем тази забавна, дръзка и иновативна поредица. Работата с Джеймс и Оливър е истинско удоволствие, именно защото те имат много по-обхватно участие от това да са само пред камера. Като ко-продуценти и технически ръководители до главни ‚виновници‘ за гостите ни по епизоди, заедно вървяхме напред в този проект.“ – споделя продуцента и режисьор Даниел Шарп.

 

Различните локации поставят гост-звездата в ролята на екскурзовод, който споделя със зрителите и красотата и предизвикателствата на своето родно място. Всеки епизод е пълен с предизвикателства, състезания, премерен риск и най-вече с топлина и приятелство.

 

„Фантастични приятели“ е продукция на Dash Pictures. Изпълнителни продуценти са братята Джеймс Фелпс и Оливър Фелпс, заедно Мартин Бленкоу и Даниел Шарп. HBO Max има ексклузивни права за разпространение на териториите на Warner Bros Discovery в Европа. В момента студиото е в подготовка на втори сезон на поредицата, като обмисля една от дестинациите да бъде България.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *