Магда в изненадваща колаборация

Само преди броени дни, една от най-красивите и талантливи изпълнителки в поп-фолк жанра – Магда даде подробно интервю за вестник „Телеграф“.

В него, тя повдигна завесата около себе си и допусна меломаните още по-близо до себе си. Магда винаги е била изключително искрена и както сами можете да видите, тя не участва в конфликти и скандали, а следва мечтата си – да прави музика.

Разбира се, не всичко е толкова розово. След поредица от събития в личен и професионален план, Магда споделя открито че е искала да слезе от сцената и да се откаже от музикалната си кариера. Това не се случва благодарение на две момчета, които са неотлъчно до нея, а именно Христо и Ангел, които успяват със съвместни усилия да сложат ново начало на кариерата на Магда.

Именно такъв рестарт е и новото начало за Магда в Hit Mix Music, където певицата разгръща пъпният си потенциал и поднася на меломаните само хитове. Магда стартира с хитовият си „Golden Mashup“, а след това дойде ред и на „Запали си“. Вторият сингъл на певицата „Двойник“ също пожъна успех, но актуалният хит „Всяка нова“ звучи от всеки клуб и популярни радиостанции, както и е сред най-въртяните парчета в ефира на Hit Mix Music TV.

Към днешна дата, спокойно можем да кажем, че след Лорена, Магда е второто водещо име в музикалният лейбъл. Освен тоталните хитове, доказателство за това е и графикът на изпълнителката, който не спира да се пълни с нови дати за участия.

От Hit Mix Music споделиха кадър в социалните мрежи на Магда и споделиха че певицата подготвя дует, но с кого – не разкриват, а оставят на меломаните да правят догадки..

С когото и да бъде колаборацията на Магда, сигурни сме че ще бъде поредният хит в репертоара на певицата, защото тя винаги изпипва всичко до последен детайл.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *