Годишни национални награди на АБГР предизвикаха огромен интерес

Само преди часове се състояха Годишни национални награди на Агенция на българските градове и региони. Специални гости на събитието бяха певицата Галя Георгиева и звездният PR Атанас Лазаров, които изпълниха хитовата колаборация“Прекрасна вечер“.

Над 100 души, представители на местните власти, общинските, областните администрации в България, общинските съвети и партньори на Асоциацията на българските градове и региони /АБГР/ участваха в Конференция на тема: Дигитална трансформация, киберсигурност и местно развитие“, която се проведе в рамките на два дни – 14 и 15 юли в СПА комплекса в село Старосел, община Хисаря.

В рамките на събитието се проведе и специалната церемония на Годишните национални награди на Асоциацията. В 23 категории отличия получиха 30 общини в България. Освен за сполучливо ръководство, общините бяха отличавани за осъществените вложения във възстановяването на градска среда, инфраструктурата, дигитализация, иновации и икономическо развитие, опазване на културното наследство, образованието, младежка активност, спорт, социална ангажираност и други сфери.
Основният критерий на журито за определяне на призьорите в годишните награди на АБГР са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Тазгодишните носители на награди бяха поздравени от председателя на Асоциацията Ергин Емин.

Събитието се реализира в партньорство с Фондация „Конрад Аденауер“, УНСС, Асоциация на българските градове и региони (АБГР), Виваком.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *