Федерация Спорт за хора със зрителни увреждания с дарителска сметка

Скъпи приятели, фенове на голбала и наши поддръжници!

След завоюването на бронзовите медали от изминалото европейско първенство получихме право и ще вземем участие на Европейското първенство в група Б, в Португалия от 12 до 20 ноември 2022.
Нивото и качеството на състезанието се вдига и ще се съревноваваме с едни от най-стойностните отбори в Европа: Дания, Швеция, Финландия, Гърция, Испания, Полша, Великобритания, Израел и домакините от Португалия.

Министерството на младежта и спорта обезпечи всички разходи по пътуването, престоя и всички необходими такси за участие, както и подготвителен лагер, за което благодарим на Министерството и на цялата ни държава.

Тук идва голямото НО. Нямаме предвиден бюджет за спортна екипировка, представително облекло и други малки, но съществени детайли, които да допринесат за доброто ни представяне, като българска делегация, като спортисти, снабдени с необходимото самочувствие, за да бъдем равностойни на останалите национални гарнитури, не само като игра, а и като визия.
Разкриваме дарителска кампания за срок от 3 месеца и всеки, който иска, може да се включи в нея и да ни подкрепи! Случайно или не крайният срок е на деня на белия бастун – 15 октомври 2022г.

Благодарим Ви!

Дарение чрез банков превод
Банка ДСК
BIC(SWIFT): STSABGSF
IBAN: BG10 STSA 9300 1523 7553 53

https://vipsport.bg/bg/donate/

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *