Втори сезон на „Примитивно“ на Генди Тартаковски с премиера на 22 юли в HBO Max

Анимационният сериал на Adult Swim и Генди Тартаковски „Първобитно“, който има 5 награди  Emmy®, включително за „Изключителна анимационна програма“, се завръща в HBO Max на 22 юли.  Вижте трейлъра на втори сезон ТУК

 

„Първобитно“ на аниматора, режисьор и продуцент  Генди Тартаковски проследява историята на Спиър (с гласа на Аарон ЛаПланте), пещерен човек в зората на еволюцията и зараждането на невероятното му приятелство с Фанг, динозавър от изчезващ вид. Във втория сезон Спиър и Фанг потеглят на пътуване до нов свят, за да спасят Мира (с гласа на Лаетития Ейдо) от нейните похитители и се натъкват на място, изпълнено с дива бруталност.

 

„Задава се нещо епично!“ – споделя Тартаковски – „Втори сезон е изпълнен с интензивна енергия и вълнения и когато започне, нищо вече няма да бъде същото.“

 

В потвърждение на изключително положителните коментари, както от критиците, така и от феновете, първият сезон на „Първобитно“ в момента е от най-гледаните сериали от съдържанието на Adult Swim в платформата HBO Max.

 

Изпълнен с напрежение, разбито сърце, вълнение, любов и страх, всичко това без почти никакъв диалог, сериалът е оживяла картина, разчитаща единствено на музика и графични изображения, за да разкаже историята на двама неочаквани съюзници, пътуващи през коварни земи.

Свързано от обща трагедия, това невероятно приятелство се превръща в единствената надежда за оцеляване в един насилствен първичен свят.

 

„Първобитно“ е създаден от Генди Татарковски (Лабораторията на Декстър, Самурай Джак, „Междузвездни войни: Войните на клонираните“, Сим-Бионичен Титан) под художествено ръководство на Скот Уилс (Рен и Стимпи, Самурай Джак) и  с музиката на Тайлър Бейтс (Пазителите на галактиката, Самурай Джак) и Джоан Хигинботъм (Самурай Джак, Салем). Дизайнът и звуковите ефекти са дело на Джоел Валънтайн (Big City Greens, Самурай Джак).

 

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *