Mahmut Orhan и Shouse са добавени към списъка с изпълнители на Sea Dance Festival!

Mahmut Orhan, истанбулският хаус продуцент и диджей, чиито мегахитове завладяха световните класации, ще гостува на тазгодишното осмо издание на Sea Dance Festival! Shouse, австралийският дует, който създаде танцовите химни „Love Tonight“ и „Won’t Forget You“, както и много други хитове, също потвърди пристигането си. Mahmut Orhan и Shouse се присъединяват към предварително обявените техно суперзвезди Nina Kraviz и Anfisa Letyago, докато Ana Đurić Konstrakta, Dubioza Kolektiv и KALUSH Orchestra също ще участват на най-доброто парти на лятото на плажа Buljarica край Будва.

DJ Mahmut Orhan съчетава deep house, groovy indie dance и етно звучене и предизвика истински фурор на световната музикална сцена през 2016 г., издавайки парчето „Feel“ (feat. Sena Sener), което днес има почти половин милион гледания и потоци в YouTube и Spotify. Кариерата на Mahmut Orhan, стартира от безспорния му талант да прави хитове, събрали общо близо един милиард гледания. Като един от най-обещаващите изпълнители в денс музиката днес. Mahmut Orhan се превърна в неизбежен изпълнител на водещи световни фестивали през последните няколко години. Феновете на Sea Dance помнят представянето му през 2017 г. на четвъртото издание на фестивала.

Австралийското електронно дуо Shouse са създателите на клубния химн за 2017 г. „Love Tonight“, който има над 400 милиона стриймвания и 11 милиона Shazam-а и е в Топ 50 на най-стриймвани песни в Spotify! „Love Tonight“ беше топ 10 сингъл в класациите в Австрия, Белгия, Франция, Германия, Унгария, Холандия и Швейцария. Песента е миксирана от големи имена в музиката, като David Guetta, Robin Schulz, Franky Wah и DJ Seinfeld, докато ремиксите на Oliver Huntemann и Vintage Culture станаха вирусни в TikTok. Тази година те отговориха на любовта на публиката с нов хит „Няма да те забравя“, създаден по добре позната, отлична формула — мелодия, топъл ритъм и хор от приятели. Shouse бяха номинирани на наградите Music Victoria Awards в категорията за най-добро пробивно изпълнение с тяхното музикално майсторство, което тепърва ще блесне.

Тазгодишното издание на бившия победител в наградата за най-добър европейски фестивал, което ще се проведе от 26 до 28 август, също ще включва големи музикални имена от Европа и региона, включително магьосниците на световната електронна музикална сцена Нина Кравиз и Анфиса Летяго, най-търсените -след музикалното име на Балканите Ana Đurić Konstrakta, победителите в Евровизия KALUSH Orchestra и една от най-големите банди в региона през последното десетилетие Dubioza Kolektiv.

Лимитиран контингент от билети на цена подарък от 64 лв. с отстъпка от цели 40% е в продажба до изчерпване на количествата! Билетите се предлагат на сайта на фестивала.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *