Михаела Тодорова към Джордан: Благодарна съм ти за всичко!

Родната красавица и носителка на титлата Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова, сподели пред многобройната си аудитория в социалните мрежи, че е благодарна на нейната дуетна половинка и звезда на фирма „Пайнер“, очарователният Джордан.

Много обичам Джордан и съм му благодарна за всичко! Той е голям професионалист в музиката и истински човек и приятел!“ – ето тези думи споделя Михаела за своят колега.

Припомняме ви, че дебютният сингъл на Михаела е в колаборация с Джордан и пожъна огромен успех. Освен че се превърна в един от хитовете на лятото и де радва на над милион гледания, сингълът донесе и много участия на двамата изпълнители. Нещо повече, двамата дори направиха клубно турне, а меломаните са страхотен тандем.

Където и да гостуват Михаела и Джордан, публиката бурни ги аплодира и пее с тях тоталният им хит „Зарибена“. Дали обаче двамата ще направят и втори дует – предстои да разберем. Безспорно обаче, техният проект е сред най-силните и хитове за тази година.

Освен на сцената, Михаела и Джордан са много добър тандем и в живота, защото ги свързва едно красиво и чисто приятелство.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *