Андреа покорява Миконос /СНИМКИ/

Андреа отново успя да провокира многобройните си почитатели и последователи в социалните мрежи и отприщи вълна от коментари.

След като певицата няколко пъти бе в Албания, и след това обиколи топ локациите на родното Черноморие, ето че Андреа в момента е на една от топ локациите в света, а именно екзотичен Миконос.

Именно на Миконос, Андреа не пропусна да посети и топ локациите, сред които луксозни плажове и ресторанти като Zuma, Coya, Interni и много други.

Певицата събира погледите на всички, защото бързо бива разпозната от туристите в Миконос. Припомняме ви, че Андреа в най-популярната българка зад граница и нейните международни колаборации с Cosyi, Shaggy, Otilia, Mario Winans, Bob Sinclair, Sergio, Sargis Avetisyan и други се въртят в цял свят и трудно звезда като нея може да се скрие.

Нещо повече, Андреа сподели на стори, че харесва начина по който я гледа компанията от съседната маса и шушукат по нейн адрес.

Балканската звезда обаче далеч не е сама в престоя си в Миконос, защото там е със свояъ личен фотограф и приятел Tibor Golob, с когото съчетават полезното с приятното.

Разбира се, изпълнителката не спира да провокира от всяка точка на света като демонстрира топ форма, а фотосът се радва на хиляди харесвания и коментари.

Това което обаче успя да развълнува многобройните последователи на Андреа в социалните мрежи е фотосът с пулярният дизайнер на DSQUARED2. И ето как от един къдър се породиха съмнения, дали пък балканската звезда Андреа не е в тузарският курорт заедно с него? И ако да, над какво ли работят заедно?

Е, отговприте на тези въпроси предстои да разберем вбъдеще, а междувременно, актуалният сингъл на Андреа „Intuicia“ в колаборация с албанската сензация Sargis Avetisyan се радва на огромен интерес на Балканите и генерира над милион гледания.

В свое включване в Instagram директно от Миконос сподели, че винаги съчетава почивката с работа и сподели че с Tibor Golob снимат фотосесия. Дали става въпрос за DSQUARED2 или други популярни брандове, не знаем. Това което зарадва меломаните е, че освен песента от Оцко, на която Андреа предатои да заснеме клип, ще има и втора песен от същият композитор. Също така, певицата допълни че работи по 3 парчета в Албания като единият сингъл е готов.

Андреа не се ангажира с дати за премиери, защото винаги е държала да понася проекти на ниво, които са изпипани до абсолютно съвършенство.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *