Лято е! Погледни към планината!

Лятото е в разгара си. Ако почивката Ви край морето вече е отминала е време да планирате своите нови, семейни, страхотни приключения.

Точно сега е моментът, в който да погледнете към планината. Планинското семейно бягство, което децата със сигурност ще харесат!

Винаги, когато планираме своите почивки, най-трудно успяваме да открием пресечната точка между детското щастие и спокойствието на родителите.

Имаме чудесно предложение за Вас, което със сигурност ще Ви даде това, което Ви е необходимо.

Посока

Разположен в подножието на красивата планина Пирин, град Банско сякаш ври от живот. Противно на очакванията по това време на годината, в града се организират множество интересни фестивали, които привличат туристите, а планината е толкова красива и богата, че сякаш е готова да Ви предложи цялото си магнетично великолепие.

В последните години, тази дестинация се превърна в предпочитана посока, не само през зимата, но и през останалото време на годината. А и много специалисти съветват, че ако заменим морския въздух веднага с планински, си гарантираме добър имунитет през зимата.

В централната част на Банско, ще може да се разходите, семейно, из красивите улички на града и да се насладите на градските забележителности и архитектура, характерни за региона.

Разположен на пешеходно разстояние от сърцето на града и същевременно достатъчно далеч от шума, Гранд Хотел Банско е отличният избор за почивка на цялото семейство.

Уютен и елегантен, с голям и удобен паркинг, хотелът няма как да не бъде забелязан, още на самия вход на Банско. С просторни стаи и апартаменти, които предоставят всички удобства на първокласен хотел, с високо ниво на обслужване.

Храна

Няма нищо по-хубаво от това да не мислим ние за семейното меню и то през целия ден! В Гранд Хотел Банско разбират от отлично приготвена храна и знаят как да Ви я предложат!

Много често, когато чуем  Ultra All inclusive, си представяме няколко набързо сготвени и не много вкусни предложения… Сега забравете това, защото тук, Ultra All inclusive е най-доброто нещо, което Ви се е случвало! Наистина!

Разнообразна,  вкусна и подредена с усет и финна естетика храна, която  със сигурност ще остави у Вас незабравими емоции.  Ultra All inclusive в Гранд Хотел Банско е истинска наслада за сетивата и убедително ще задоволи всяка кулинарна прищявка на гостите на хотела.

Водни и Спа емоции

Ако все пак имате нужда от още малко водни приключения, то и в това отношение Гранд Хотел Банско има какво да предложи. Безспорно любимо място на гостите на  хотела през лятото е откритият басейн. Елегантните легла и  шезлонги, ще накарат всекиго да забрави за всичко и да се отдаде на летни емоции, а леките напитки на бара само ще допълнят усещането за комфорт и спокойствие. А, докато докато събирате слъччеви лъчи  на басейна, ще се наслаждавате на красотата на Пирин, който  допълва разкоша към цялата обстановка.

Децата? – Разбира се, че е помислено и за тях. На разположение е чудесен и много удобен малък басейн, чиято подходяща дълбочина, ще Ви накара да се отпуснете, докато децата са щастливи в своите аква-приключения, разбира се с любимото изкушение за всички малчугани – вкусен сладолед. Истинско щастие за тях и спокойствие за Вас!

А ако все пак времето навън не е в унисон с лятното ни настроение, то нищо не е загубено от планинската Ви почивка. СПА зоната на Гранд Хотел Банско е достатъчно вълнуващa, за да предложи разнообразни и релаксиращи възможности за малки и големи, които със сигурност ще превърнат времето навън в „просто прогноза“, а меката топлина на вътрешните басейни ще накара тялото Ви да „мечтае“ Децата тук, отново не са пренебрегнати – удобен детски басейн и куп възможности за игра или релакс „ на закрито“.

Пътувайте, трупайте спомени, отдайте се на добри емоции и подарете на Вас и семейството си много поводи за много щастие и „още мъничко лято“. С Гранд Хотел Банско, това е лесно! Там времето навън няма значение!

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *