Revolut пуска Revolut <18, обновявайки своето финансово приложение за млади хора

Новият жълт дизайн на Revolut <18 е енергичен, позитивен и свеж, привлекателен за различни хора под 18 години

Клиентите могат да разгърнат своята креативност, като персонализират собствената си разходна карта, като добавят рисунка, текст и дори емотикони.

Чисто нова функция ще позволи на младите клиенти да кажат на приятелите си „Revolut me!“ да изпращате и получавате пари безплатно.

18 август 2022 г. – Revolut, глобалното финансово супер приложение с повече от 20 милиона клиенти по целия свят, ребрандира своята услуга за 6-17-годишни. „Revolut <18“ е акаунт за млади хора, който е свързан с акаунта в Revolut на техния родител/настойник, като помага на младите хора да се чувстват позитивни и овластени по отношение на парите, като им дава финансова преднина в живота.

По-рано наречен „Revolut Junior“, Revolut <18 сега ще предложи на своите млади клиенти шанса да разгърнат своята креативност, като персонализират собствената си карта за харчене, като добавят рисунка, текст и дори емотикони, което я прави толкова уникална, колкото и те.

Използвайки защита от край до край и контроли с карти в приложението, младите клиенти на Revolut могат безопасно да проследяват дейността си в приложението и да получават незабавни сигнали за разходи, за да се придържат към бюджета и да изградят здравословни навици за пари, както и да си поставят цели за спестяване. Освен това се изпраща незабавно известие до телефона на родителя или настойника, когато се използва карта <18.

Родителите и настойниците могат да определят редовен „ден за заплащане“ за джобни пари, но също така могат да поставят предизвикателства, които младият им човек да изпълни, за да получи своите приходи. За онези петъчни вечери в младежкия клуб чисто нова функция ще позволи на младите клиенти да кажат на приятелите си „Revolut me!“ да изпращате и получавате пари безплатно на други потребители на Revolut <18.

Тара Масуди, генерален мениджър на Premium продукти на Revolut, каза: „Радваме се да представим Revolut <18 на нови и съществуващи клиенти. Новият жълт дизайн на Revolut <18 е енергичен, позитивен и свеж, привлекателен за различни хора под 18 години.

„Изслушахме обратната връзка от нашите клиенти, които казаха, че искат нашият продукт за деца под 18 години да може да се персонализира и да изглежда и да се чувства по-персонализиран за тях. Затова искахме да създадем по-възрастно усещане за картата и приложението, тъй като Revolut <18 е акаунт, който може да расте с вас.“

Revolut Junior имаше над 1,6 милиона клиенти в световен мащаб (родители и деца), всички от които сега са клиенти на Revolut <18.

Картата Revolut <18 е безплатна и родител или настойник, който е притежател на личен акаунт в Revolut, може да създаде акаунт <18 за детето си в своето приложение Revolut. Ако младият човек има мобилно устройство, той може да изтегли приложението Revolut <18 чрез сканиране на QR код, показан на телефона на родителя или настойника. Въпреки това картата ще продължи да работи, дори ако нямат мобилен телефон. Родителите/Настойниците могат да създадат максимум пет акаунта <18, в зависимост от техния план Revolut.

Освен това тийнейджърите могат сами да се регистрират, за да създадат акаунт на родител, с одобрението на родителя. Ако тийнейджърът е под възрастта за съгласие за данни (под 14 в България), тогава родителят ще трябва да създаде акаунт за него от собственото си приложение Revolut.

За Revolut

Revolut изгражда първото в света глобално финансово суперприложение, за да помогне на хората да извлекат повече от парите си. През 2015 г. Revolut стартира в Обединеното кралство, като предлага парични преводи и обмен. Днес повече от 20 милиона клиенти по целия свят използват десетки иновативни продукти на Revolut, за да извършват повече от 250 милиона транзакции на месец. В нашите лични и бизнес акаунти ние помагаме на клиентите да подобрят финансовото си състояние, даваме им повече контрол и свързваме безпроблемно хората по целия свят.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *