РЕФАН продължава да ви подарява страхотни промоции

Младите хора искат ежеминутно да се радват на живота, да излизат с приятели и да се забавляват, изпълнени със самочувствие. Те живеят на бързи обороти и за тях е особено важно грижата за перфектния вид да не отнема време. Безсънните нощи са част от динамичната младост: щури купони, учене за изпити, сърфиране в интернет. Приятните емоции са добре дошли, но тъмните кръгове и следите от умора след безсънна нощ не са желани. И тогава се налага да се търси козметика, която бързо и ефективно да възстановява свежия и сияен вид на кожата.
Ето защо козметолозите на Рефан разработиха серията Youthful Perfection, специално за младежка кожа 16+.

В момента нощния серум и измивния гел за лице от серията Youthful Perfection , в комплект с хитовия филър за лице Taurine са в промоционален комплект, с който можете да спестите близо 30% от цената им.

Промоционалният комплект включва:

1. Нощен серум за лице и около очи Youthful Perfection 50 мл

Енергизиращ крем, който е разработен с EARLY BOOST PA – активна съставка, която е естествен източник на таурин. Намалява признаците на умора, като редуцира тъмните кръгове под очите. Обогатен с натурална розова вода за хидратиране и успокояване на кожата.

2. Измиващ гел за лице Youthful Perfection 100 мл

Специално създаден за възраст 16+, измиващият гел за лице нежно отстранява замърсяванията от чувствителната и склонна към омазняване младежка кожа, без да я изсушава. Полимлечната киселина в състава му деликатно ексфолира и почиства порите в дълбочина, като премахва излишния себум. Естественият източник на таурин – EARLY BOOST PA, енергизира, събужда кожата и възвръща нейния естествен блясък. Гелът има подчертано тонизиращо действие върху кожата и дава на младежите усещане за свежест и повече самочувствие.

3. Филър за лице Taurine 10 мл

Съдържа EARLY BOOST PA® – естествен източник на таурин с енергизиращо действие, който намалява признаците на умора и редуцира тъмните кръгове под очите. Тонизира, хидратира и събужда кожата. Уникалната му формула действа и като антиоксидант, подобрява клетъчните свойства и метаболизма и по този начин се бори с появата на бръчките. За постигане на оптимален ефект използвайте преди крема.

Поотделно продуктите ще ви струват 32 лв, а в момента те се предлагат в промоционален комплект на стойност само 22 лева.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *