Родна красавица влезе във „Фермата“ /ВИЖ/

Ударен старт за новият сезон на телевизионният формат „Фермата“, който събира на едно място едни от най-емблематичните участници от предишни сезони, както и нови попълнения.

Е, както се досещате, участниците ще бъдатразделени на два отбора „Стари герои“ и „Нови надежди“. Още в първият ден от старта на формата, преди прекрачването на прага на „Фермата“, една участничка прикова вниманието на зрителите. Тя е красива, тя е интелигентна и нейното име е Симона Милова.

Не се заблуждавайте по външният вид на Симона, тя е много умна и работата никак не я плаши. Още във визитката си, младото момиче сподели доста интересни неща.

„Не ме е страх от селската работа. Родителите ми се занимават с рози и гъби, и аз от малка съм по нивите. Моята сила са голямото ми сърце и чистата ми душа.“ – споделя красавицата от Пловдив.

Голямата изненада за всички бе това, че Симона не влезе сама във „Фермата“, а със своето куче, което носи името Тери и определено ще се превърне в талисмана на този сезон.

Симона Милова знае че „Фермата“ не е конкурса за красота, в който е участвала в чужбина и е спечелила специална награда, а едно голямо преживяване, което ще помни цял живот. Как ще се представи Симона и дали ще стигне до финал, предстои да разберем.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *