Fanativo – българска социална мрежа без реклами

Сред безбройните развлекателни сайтове и страници, които можете да срещнете в Интернет, специално място заемат социалните мрежи. Те специализирани за предоставяне на услуги, свързани с възникване, поддържане и отразяване на взаимоотношения между потребителите. Услугите се предоставят на една платформа, където членовете могат да създават свои собствени акаунти, да създават списък с контакти в тях, да водят кореспонденция и да обменят медийно съдържание с други потребители.

В интернет пространството доминират гиганти като Facebook, Istagram, TikToc и други, но една българска социална мрежа си проправя път. Тя е Fanativo.

Какво е Fanativo?

Социална мрежа без реклами, а потребителите могат да печелят пари от своето съдържание. Регистрацията е бърза, лесна и безплатна.

Какво може да правите във Fanativo?

Във Fanativo  може да комуникирате с приятелите и последователите си чрез лични съобщения. Може да споделяте снимки, видео, текстове и сайтове. Добавяте хаштагове и отбелязване на потребители на мрежата. Възможно е да коментирате и харесвате публикации.

Как може да печелите пари във Fanativo?

Във тази социална мрежа може да добавяте ексклузивно съдържание за последователите и приятелите си. То може да бъде заключвано и да искате диаманти /обменната единица в мрежата Fanativo/, за да го видят. Създавате и абонаменти на седмична, месечна или годишна база и получавате диаманти от абонатите си. Възможно е да ви се дават и бакшиши.

Развий своята лична общност сега във Fanativo.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *