ВИЖ И ЧУЙ| АДЕЛ – РАЗДЯЛА ПАРТИ

Първият изпълнител на „Grand Music Studio“ Адел, направи премиера на дебютният си сингъл в YouTube канала на лейбъла.

Песента е по музика и аранжимент на Даниел Димитров, а текстът е написан от талантливата Петя Радева. Видеоклипът е режисиран от Радина Миленчева.

Адел или както е истинското име на певицата Галя Стефанова, е родена на 02 април 2006 година, но не се лъжете по скромните години – момичето притежава мек и въздействащ глас, с който си проправя път на музикалната сцена. Псевдонимът е по идея на продуцентът Алекси Маринов.

Мнозина вече я познават от конкурса на Роксана „Пей с мен 2 – Дуетът“, където макар и на 15 години, тя впечатлява всички с таланта си. Макар да стига до финала на музикалният конкурс, тя не е победител в него, но към днешна дата, това не е проблем, защото Адел е първият изпълнител в „Grand Music Studio“.

В семейството, Адел е по средата, има по-малък брат и по-голяма сестра, но се впуска в дълбоките води на музиката, за да бъде сред първите. Адел учи в Национално училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова“ с паралелка поп и джаз пеене. Това е причината премиерата на нейната дебютна песен „Раздяла парти“ да бъде именно на 15 септември.


Алекси Маринов и Роксана заедно с екипа на „Grand Music Studio“ вярват в таланта, амбицията и красотата на Адел и ще бъдат плътно до нея по пътя към върха.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *