София аплодира силно Еди Гровел от сцената на Поп и рок фестивала София 2022

Тази година гост изпълнителите Алек Сандър и Edwin Grovell долетяха от Ню Йорк и Белгия специално за фестивала за Поп и рок музика София 2022. Те получиха специални плакети и приз за участие във фестивала от Иван Тенев – член на Фестивалното жури и член на организационния екип.

Освен с шеметното си участие на фестивала, Еди ще запомни гостуването си в България и със специалната наградата, която получи.

Тази година се навършват 78 години от раждането на Бари Уайт в Галвестън, Тексас.

 Ще отпразнуваме тази годишнина заедно с Eddy Grovell, който има честта да донесе с новото си шоу – Let The Music Play – почит към великия маестро „Бари Уайт“, гласът на любовта.

 Той е благословен с глас, който може да трогне хората.  Неговата естествена дарба да забавлява и звукът му, едновременно суров и мек, оставят публиката му в страхопочитание.

 Роден на Карибите, но живеещ в Холандия повече от 40 години.

 Eddy Grovell беше успешен претендент в първото издание на “The Voice Senior” в Холандия.  Еди, изпълняващ смесица от легендата на американския соул и диско Бари Уайт, беше гледан от над 9 милиона души.

 С – почит към Бари Уайт – Let The Music Play – ние ви даваме хипнотизиращо и прочувствено музикално изживяване.  Празник на всички класически хитове като „Can’t get enough of your love“, „My first, My Last, My everything“, „Let the music play“ и „Just the way you are“.

 Идеално изпълнение за частни и корпоративни събития или като хедлайнер за публично събитие.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *