Армани и Ирина Шейх с Ивел Йорданов в Милано

Работещият в търговията с петрол в Женева Ивел Йорданов, когото българската публика познава като топмодел, се върна, макар и за малко, в индустрията на стила. Но този път не като участник в дефиле, а от другата страна – като зрител. 

Той беше ВИП гост на ревюто висша мода на Джорджо Армани. В края му домакинът се снима с гостите си от първия ред, сред които беше и търновецът, поканен специално за шоуто.

Двамата се запознаха лично, а пред нас Ивел разказа, че в разговора им той е поздравил за фантастичната колекция италианския милиардер. 

Не по-малко вълнуваща е била срещата и запознанството на болярина със световния топмодел Ирина Шейх. Двамата са се срещнали в Хотел Армани в сърцето на Милано, където са провели и техния разговор, докато хапвали.

 „Тя е наистина толкова привлекателна жена, че е трудно да отлепиш поглед от нея. В края на обяда си направихме обща снимка”, разказа Ивел от мястото на събитието.

Сред останалите покани за дефилета на Йорданов е златния пропуск за галата на Долче и Габана, които също събират каймака на световния шоубизнес. Понеже му се наложило да промени програмата си обаче, той направил забавен жест: „В крайна сметка дадох поканата си на едно момче на улицата,което много се зарадва”.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *