Грандиозен финал на последното издание за годината на ,,Луда надпревара”

Вторият ден доказа името на шоуто и стана истинска Луда надпревара. Денят започна с отпадналите от предишния ден автомобили.

Първата тройка Игнат, Недялко и Ива дадоха всичко от себе си в свободна битка, но за съжаление автомобилът на единствената дама Ива я предаде и тя отпадна още след  1-вия рунд. Въпреки,че гумата на Лудата Лада на Недялко изхвърча, той продължи и ударите станаха безмилостни. Победител на тази оспорвана битка стана Игнат.

В зверска битка премериха сили Шуки с атрактивна Лада, Ники Самбиста с Баба Лада и Росен с Пежо. Тримата автогладиатори направиха уникално шоу с адски удари и допълнително вдигнаха адреналина на публиката.

След много оспорвана битка, в която нямаше победител, съдията реши да даде шанс на автомобилът, който успее да влезе на собствен ход и да направи обиколка на терена, за да продължи в следващите битки.

В третата битка Игнат с Фиат и Антон с Рено продължиха да вдигат адреналина с много сериозни и бързи удари. Колата на Игнат го предаде и Антон спечели битката.

Четвъртата битка беше с едни от най-зрелищните участници – Яни със Ситроен и Алекс с Голф, като се бореха със зъби и нокти за победата. Голфът на Алекс го предаде и Яни стана победител в битката.

Най-бързият нокаут се случи на Пасата на Ники и Иван продължи с Форда си към финала.

18 годишният Жоро от Фолксваген клуб България спечели убедително петата битка.

Отново една от големите атракции стана джипът, който мина през повредените автомобили и ги смачка.

Съдията реши да върне всички отпаднали автомобили, които са в движение, за да излъчат победител между тях, който да продължи към Финала. След оспорвана борба, Ники Самбиста продължи.

Фолксваген клуб България направи изненада на публиката с шоу с АТВ-та, които направиха уникални каскади.

Със зрелищно шоу, Крум Георгиев и Митко влязоха в битка с техните модифицирани автомобили. Безапелационен победител в тази категория с 20 точки стана Митко.

Голямото блъскане с цели шест автомобила се случи на финалната битка. Заформи се страхотно меле, достойно за грандиозен финал. Абсолютен победител стана Янис със своя Ситроен  Ксантия

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *