Los Pambos Dance Company стартира две нови групи за начинаещи салса и бачата танци, както и интензивен курс по гръцки танци /ВИЖ/

През годините, Pambos Agapiou се доказа като абсолютен и безапелационен лидер в танцовите изкуства от всякакъв характер.

Неговите събития се радват на огромна посещаемост от любителите на танците. Сега обаче, неговата школа Los Pambos Dance Company стартира начинаеща група за салса и бачата, както и интензивен курс по гръцки танци.

Интензивната група по гръцки танци, ще се запознае обстойно с особеностите на популярните гръцки фолклорни танци като Zorba, Tsiftetelli, Hasapiko, Zeibekiko, Makedoniko и Kalamatiano. Едномесечният курс започва на 04 октомври, включва 8 посещения и е на цена 50 лева. Дните за посещение са вторник и четвъртък от 18:30 до 19:30 часа.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ КЛИКНИ ТУК

1вх1Ден по-рано, на 03 октомври, стартира начинаещата група по салса и бачата, в която красивите асистентки на Pambos, както и ще се включат самият Pambos Agapiou и половинката му в живота и на дансинга, очарователната Ели. И въпреки че групата е за начиенаещи, със сигурност месец по-късно ще сте усвоили тънкостите на латино ритмите. Цената на курса е 50 лева.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – КЛИКНИ ТУК

Танците са един от най-добрите методи за отпускане на напрежението, както и доказано лекуват стреса. Подходящи са за всякаква възраст и със сигурност ще срещнете много нови приятели.

Задължително трябва да имате:

  • Чисти обувки
  • Спортно и удобно облекло

Pambos Dance Center се намира на площад „Гарибалди“ 2, а поради капацитета на залата и големият интерес, местата са ограничени.

За повече информация и записване: +359888354771 – www.pambos.info.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *