25 години Club Underground с Боро Първи и Молец

Безспорно един от емблематичните нощни клубове в Югозападна България и по-специално Благоевград е club Underground, който за своят 25 рожден ден ще поднесе огромна изненада.

Club Underground излиза от клуба и пренася енергията и мощта на емблематичните си партита над земята и със сигурност ще поднесе едно незабравимо изживяване. Датата е 08 октомври, а стартът на купона ще бъде в 22:00 часа. 

КУПИ БИЛЕТ ОТ ТУК

Четвърт век с незабравими партита, четвърт век с хора, които знаят как да се забавляват и място на което всичко е възможно.. Е, сега Underground излиза от клуба и се пренася на голямата сцена, на която всички ще могат да се насладят на обичаният рапър на новото време Боро Първи и група МОЛЕЦ, които спечелиха сърцата на хората с красивите си текстове и различно звучене. Дали това пък не е началото на нов стил парти в Благоевград? Предстои да разберем.

Сега, когато партито няма да бъде в клуба, а ще бъде в зала „Орфей“ в парк Македония, ще може малки и големи да се наслядат на красива музика, селектирана от DJ-те на Underground, които ще бъдат част от състава на събитието. 

По този начин, младите жители на Югозапада ще успеят да се докоснат до магията на club Underground и да се забавляват с актуални и златни хитове.

Партньори на събитието Карлсберг България АД, The Coca-Cola Company, „ЕКО БОТЪЛС“ ЕООД ПРЕДЕЛА, както и Red Bull Energy Drink.

ЛИЦАТА ПОД 18 ГОДИНИ ЩЕ БЪДАТ ДОПУСНАТИ ЕДИНСТВЕНО С ПРИДРУЖИТЕЛ!

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *