Софи Маринова събира в зала „Арена Армеец“ Лили Иванова и Слави Трифонов?


Организаторите са подготвили две тайни ВИП ложи в залата.

Местата за юбилейния концерт на Софи Маринова са почти разпродадени показва справка във водещия сайт за онлайн продажба на билети Ивентим.

Ромската перла празнува 25 години на сцената с грандиозен спектакъл в събота – 8 октомври в най-голямата зала в България – столичната „Арена Армеец“.

В концерта със сигурност ще участват Преслава, Константин, Устата, виртуозния кавалджия Теодоси Спасов и много други. Специални нови аранжименти на песните са направени от Евгени Димитров – маестрото.

За сега няма потвърждение дали Слави Трифонов ще участва лично на сцената или ще посети като зрител концерта на своята колежка, с която направиха няколко изключителни дуети.

Знае се обаче, че Софи е включила в програмата за концерта си една песен от репертоара на Лили Иванова, към която винаги е демонстрирала огромното си уважение.

Според сигурна информация организаторите са запазили две специални ВИП ложи и ги пазят в пълна тайна. Най-вероятно очакват там да настанят Слави Трифонов и Лили Иванова, ако решат да посетят грандиозното шоу.

За всеки случай ложите са раздалечени една от други за да се предотврати директна среща между двамата.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *