Симона може да отпадна от „Фермата“, но спечели зрителите!

Както вече писахме, любимката на зрителите от тазгодишното издание на „Фермата“ Симона Милова, не успя да спечели дуела срещу Веселка, но успя да извоюва място с сърцата на многомилионната аудитория на формата.

И ако за едни Симона бе разглезена или кифла, то родната красавица в последната седмица от престоя си показа че е доста сръчна и успя да се разграничи от своята съфермерка Аксения и двете да не бъдат поставяни под общ знаменател.

Симона показа завидни качества и умения, които изненадаха всички от нейният отбор. Ако погледнем социалните мрежи на красавицата от Пловдив, то ние ще забележим че тя е останала приятел с голяма част от хората от отборите „Стари герои“ и „Нови надежди“.

Може да се каже, че „Фермата“ опустя без присъствието на Симона, както и без нейното куче Тери. Зрителите признават че с удоволствие биха гледали родната красавица и в друг формат или предаване.

Както спомена един от водещите на „Фермата“, това е най-силният дуел през последните години заради дъжда и вятъра, които направиха трасето доста хлъзгаво.

Снимки: Фермата

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *