Club Underground вдигна във въздуха Благоевград с парти за 25-тият си рожден ден

Датата 8 октомври ще остане паметна за жителите на Благоевград и Югозапада, защото именно тогава бе и рожденият ден на клуб Underground, който стана на 25 години.

Четвъртък век емоции, четвърт век хубава музика, редовни посетители, верни приятели и още много – това е магията на клуб Undergroud. Идеята за празник на концертна сцена се хареса на всички жители на Югозапада, защото така малки и големи успяха да изживеят магията на легендарният клуб.

Събитието премина под строг контрол и засилени мерки, а опашката от желаещи се простираше по целият паркинг на парк „Македония“.

Зала „Орфей“ в парк „Македония“ бе локацията на събитието, която малко преди старта бе със запълнен капацитет, което по нищо не попречи на посетителите да се забавляват от сърце и да танцуват под звуците на любимата си музика.

Специални гости на рожденият ден бяха група МОЛЕЦ и невероятният Боро Първи, които буквално взривиха нощен Благоевград. Споделяме с вас кадри от събитието, за което ще се носят легенди..

Малка част от представянето на Боро Първи:

Боро Първи сподели, че в който и клуб да гостува в Благоевград, винаги завършва в клуб Underground.

Група МОЛЕЦ излезе два пъти за да взриви нощен Благоевград, а публиката бурно ги аплодира и пя песните им с пълно гърло.

Нашият екип пожелава на клуб Underground да бъде виновник за доброто настроение ма хиляди хора още дълги, дълги години и все така да бъдат номер едно.

Партньори на събитието бяха Карлсберг България АД, The Coca-Cola Company, „ЕКО БОТЪЛС“ ЕООД ПРЕДЕЛА, както и Red Bull Energy Drink.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *