Revolut отваря врати за домове по целия свят като пуска услугата за ваканционни жилища под наем

● Revolut Stays току-що получи разширение. Изследвайте, релаксирайте или работете далеч с Домове
● Предлага се на клиенти в Обединеното кралство и ЕИП, Revolut Домове предлага стотици хиляди ваканционни жилища по целия свят
● Клиентите могат да получат до 4% кешбек без усилия, в зависимост от техния план Revolut

Revolut, глобалното финансово суперприложение с повече от 20 милиона клиенти по целия свят, стартира „Homes“ – нова функция за отдаване под наем на ваканционен дом с връщане на пари в нарастващата гама от предлагани туристически услуги. Homes е част от услугата за резервации на настаняване на Revolut, Revolut Stays.

Със стотици хиляди ваканционни домове по целия свят, клиентите на Revolut могат да резервират престой в Домове и да получат до 4% кешбек без усилие, в зависимост от плана на Revolut на клиента.

Revolut наскоро обяви, че функцията му за резервация на настаняване Stays е предоставила над 2 милиона евро в брой на клиенти по целия свят. Домове се присъединява към набора от туристически услуги на Revolut, тъй като продължава да предоставя текущи продуктови иновации, насочени към посрещане на нуждите на клиентите при пътуване – включително хотели, туристически застраховки и обмяна на валута.

Домове се предлага в Обединеното кралство и Европа и клиентите плащат за Дом чрез приложението Revolut. От безпроблемно групово разделяне на сметки до страхотни обменни курсове, Revolut Домове разполага с всичко, от което посетителите на почивка имат нужда, за да заредят допълнително своето настаняване.

Клиентите могат да премахнат неприятностите от пътуването с по-ниски такси и повече спокойствие. Резервирането на дом е лесно. Клиентите могат да отворят Stays в своето приложение Revolut от началния екран или центъра, да изберат своите дати и местоположение и след това да преглеждат от широкия набор от налични домове. Те могат да филтрират, за да намерят всичко необходимо – като например домове, подходящи за домашни любимци или такива със специална работна станция – и след това да резервират и платят само с няколко докосвания.

Кристофър Гътридж, генерален мениджър Lifestyle Products в Revolut, каза: „Когато става въпрос за пътуване, знаем, че нуждите на нашите клиенти се променят все повече и повече. Големи или малки, бюджетни или буги, местни къщи или шикозни хотели – нашите клиенти искат да резервират всякакъв вид място, всичко на едно място.

Независимо дали става въпрос за дигитални номади, работещи в чужбина, големи семейства, пътуващи заедно под един покрив, или двойки, които търсят дом далеч от дома, ние сме щастливи да добавим Домове към нашето глобално суперприложение, за да предоставим безпроблемни домове, хотели и хостели с безпроблемно връщане на пари.

За повече информация: КЛИКНИ ТУК.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *